Aan- en afmelden van uw autoalarm
Voorkom problemen met uw verzekering en laat uw autoalarm om de 12 maanden periodiek keuren.  Tip! Laat dit gelijk met de autokeuring doen.

Inbouw telefoon en carkit
In deze moderne tijd is de mobiele telefoon niet meer weg te denken. Voor het laten in- en uitbouwen  van telefoon en carkit kunnen wij u van dienst zijn.

Airconditioning
Heeft u problemen of heeft u airco alleen een onderhoudsbeurt nodig? Wij hebben gespecialiseerd personeel op het gebied van airco in huis.

Reparatie ruitschade
Heeft u een ster in de voorruit of moet deze geheel worden vervangen dan kunt u deze bij ons in het bedrijf laten maken.  

Reparatie schade aan uw voertuig
Wij kunnen schade repareren en geven hier uiteraard ook garantie op. 

Mobiliteitsgarantie BOVAG-ABA
Met de Mobiliteitsgarantie kunt u altijd rekenen op hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt ter plekke een reparatie uitgevoerd. Lukt dat niet, dan wordt uw auto naar een autobedrijf gebracht. Zo nodig krijgt u een vervangende auto aangeboden zodat uw reis kan vervolgen. Strandt u in het buitenland? Ook dan bestaat de mogelijkheid voor vervangend vervoer.

 

Contact

 
Garage Casteels
Australieweg 20
4561 PD Hulst
 
Tel. +31 (0) 114-316203
Fax. +31 (0) 114-312910
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 


 

Wilt u een afspraak maken buiten de reguliere openingstijden? Neem dan gerust contact op met Alex Casteels: 06 5316 0516.